Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:42:06

153,5 мільйона гривень витратили на аліменти батьки Чернігівщини

22.12.2020   11:56Агенцiя

Які витрати вважаються обов’язковими? Без перебільшень, усі погодяться, що затрати на власних дітей є неодмінними. Набувають певного та змістовного статусу ці розходи, коли батьки розлучаються, адже в такі моменти малеча вкрай потребує уваги та підтримки.

Примусові заходи, що застосовуються державними виконавцями до боржників по аліментах, знаходять підхід до кожного неплатника, залишаючи позаду навіть довготривале байдуже ставлення до підростаючого покоління.

Опис, арешт майна та рахунків; обмеження у правах; притягнення до адміністративної та кримінальної відповідальності – законодавчі чинники, які стають вирішальними у питанні погашення аліментної заборгованості.

За словами начальника Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) Ірини СВИСТУН, з початку 2020 року завдяки примусовим важелям впливу фахівці юстиції забезпечили погашення заборгованості по аліментах у розмірі близько 600 мільйонів гривень. У тому числі державні виконавці Полтавщини стягнули понад 270,3 мільйона гривень аліментів, на Сумщині – 173,2 мільйона гривень та Чернігівщині діти отримали 153,5 мільйона гривень заборгованих коштів.

Останні новини Чернігівщини

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини