Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 19:58:11

Правоохоронці скерували до суду провадження про вбивство малолітньої дитини

22.12.2020   07:30Агенцiя

Слідчі поліції Чернігівської області завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні про вбивство семирічного хлопчика, скоєне його батьком на початку серпня нинішнього року.

У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що 30-річний житель Прилук, перебуваючи із малолітнім сином на території Чернігівського району неподалік автошляху «Київ – Чернігів – Нові Яриловичі», завдав дитині серію ударів кухонним ножем. Від цих тілесних ушкоджень хлопчик помер на місці.

В подальшому до поліції було повідомлено, нібито малюк втік від батька у лісовому масиві і загубився. Правоохоронці негайно організували пошукову операцію, яка безперервно тривала до ранку наступного дня. Вбитого хлопчика поліцейські виявили посеред соняхів на полі поруч із лісом.

На той момент оперативники та слідчі поліції Чернігівщини вже мали вагомі підозри щодо причетності батька до вбивства власної дитини. Чоловіка затримали, він зізнався у скоєному.

Провадження було відкрите за пунктом 2 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство малолітньої дитини). Наразі досудове розслідування у цьому провадженні завершене. Слідчі передали в прокуратуру провадження зі складеним обвинувальним актом для погодження прокурором та подальшого направлення до суду.

Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.