Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:09:43

Віталій Загайний перевірив, як відбуваються роботи з модернізації ЦНАПу у Городнянській громаді

03.12.2020   09:32Агенцiя

2 грудня Віталій Загайний перебував з робочою поїздкою у Городнянському районі. Він зустрівся з головою Городнянської райдержадміністрації Денисом Камком та заступником міського голови Віталієм Мамедовим.

В ході зустрічі було обговорено питання функціонування Центру надання адміністративних послуг в Городнянській міській раді, який модернізовано в рамках реалізації проєкту Програми «U-LEAD з Європою» в частині створення центрів надання адміністративних послуг.

В результаті співпраці Городянська ОТГ провела ремонт приміщення для ЦНАПу згідно з дизайном, який надала Програма. Також під час трансформації приміщення були враховані вимоги відкритості, безбар’єрності та прозорості. На сьогодні Городнянська міська рада отримала меблі, інформаційні та наочні матеріали від Програми «U-LEAD з Європою». В рамках підписаного договору з Програмою, до кінця лютого 2021 року, очікується поставка необхідного обладнання та програмного забезпечення. Відкриття Центру надання адміністративних послуг планується у березні.

У ЦНАПі буде створено 16 робочих місць, з них 12 – у місті Городня, і чотири віддалених робочих місця у селах Полісся, Кузничі, Невкля та Смичин. Також передбачені робочі місця для спеціалістів УСЗН Городнянської РДА, спеціалістів Пенсійного фонду, спеціалістів сформованого та діючого Відділу державної реєстрації Городнянської міської ради та 1 спеціаліста ЦНАПу РДА.

- Центр надання адміністративних послуг у Городнянській ОТГ відповідає всім вимогам і може стати дійсно зразковим ЦНАПом європейського рівня. Для відвідувачів тут передбачені комфортні та належні умови для отримання послуг, а для персоналу забезпечені всі умови для роботи, організації перерви та відпочинку, - зазначив Віталій Загайний. І додав, що ще однією умовою для надання якісних адміністративних послуг є навчання персоналу та використання знань під час виконання посадових обов’язків.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини