Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:14:20

Виявлено 26 фактів кримінальних правопорушень у податковій сфері

23.11.2020   08:40Агенцiя

Складено 12 матеріалів за ознаками кримінальних правопорушень у рамках досудового розслідування, які долучені до матеріалів кримінальних проваджень.

У відділі боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, Головного управління ДПС у Чернігівській області повідомили, що за результатами 10 місяців поточного року фахівцями відділу складені аналітичні матеріали, за результатами яких до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінальних правопорушень за фактом та розпочато 14 кримінальних провадженнь, що кваліфікуються за ст. 212, ст. 212-1, ст.191, ст. 364 Кримінального кодексу України.

Серед виявлених порушень: факти розкрадання бюджетних коштів,  ухилення від сплати податків, зловживання службовим становищем, що призвело до завдання збитків державі, службове підроблення та внесення недостовірних даних в офіційні документи бухгалтерського, податкового обліку та звітності, маніпулювання податковими документами в Єдиному реєстрі податкових накладних, шляхом оформлення безтоварних операцій по реалізації товарів (послуг), з метою формування податкової вигоди зі штучного зменшення податкових зобов`язань підприємствам реального сектору економіки, у тому числі проведення фінансових операцій, які можуть бути пов'язані з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини