Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 08:26:53

Виявлено 199 нових випадків COVID-19

11.11.2020   17:02Агенцiя

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 11 листопада в області зафіксовано 199 нових випадків COVID-19.

Захворювання виявлено у 98 чернігівців, двох ніжинців, 38 жителів Ічнянського району, 26 – Корюківського, 15 – Семенівського. По чотири інфікованих у Сосницькому, Чернігівському та Носівському районах. Семеро хворих у Борзнянському та один у Менському районах. З них сімнадцять осіб перебуває на госпіталізації, решта лікується амбулаторно.

 Стало відомо про п’ять летальних випадків в області. Усі померлі мали супутні захворювання. Висловлюємо щирі співчуття їх рідним та близьким.

За минулу добу від коронавірусної інфекції в області одужало 78 хворих. З них п’ять чернігівців, семеро ніжинців, четверо прилучан, 10 жителів Ічнянського району, 7 – Козелецького, п’ять – Бобровицького. По два одужавших у Талалаївському, Чернігівському та Менському районах, по дев’ять у  Бахмацькому і Носівському. Четверо хворих одужало у  Прилуцькому районі, шестеро у Борзнянському, стільки ж у Корюківському. З них шестеро осіб перебували на госпіталізації.

Загалом на Чернігівщині 10 564 випадків інфікування COVID-19, з них:
– 5089 пацієнтів одужало;
– 4809 — лікується амбулаторно;
– 456 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;
– 187 летальних випадків;
– 23 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в обласному лабораторному центрі проведено 863 ПЛР-дослідження. 950 ІФА-тестів провели заклади охорони здоров’я області.

– Міністерство охорони здоров’я повідомило, що через пандемію призупинені планові госпіталізації та операції. Проте ці обмеження не стосуються випадків, коли є загроза здоров’ю та життю пацієнтів. Також закликаємо не займатися самолікуванням і в разі появи симптомів ГРЗ звертатися до сімейного лікаря. Навіть амбулаторне лікування має проходити за призначенням спеціаліста  та під його контролем. Бережіть себе, будьте уважними до свого стану здоров’я та дотримуйтесь рекомендацій МОЗ, – зауважив заступник голови Чернігівської ОДА Андрій Подорван.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини