Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:22:50

Чернігівським рибоохоронним патрулем протягом дня викрито два грубих порушення Правил рибальства зі збитками понад 6 тис грн

11.11.2020   12:32Агенцiя

10 листопада в ході проведення рибоохоронних рейдів на водоймах області Чернігівським рибоохоронним патрулем викрито ряд грубих порушень Правил рибальства.

Так, на озері поблизу с. Авдіївка Куликівського району мешканець с. Товкачівка Прилуцького району, за допомогою підсаки добув 145 особин раків, загальною вагою 5 кг, чим майже у п’ять разів перевищив дозволену добову норму вилову членистоногих. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 3 697,5  грн.

На озері поблизу с. Ваганичі Городнянського району рибоохоронним патрулем, в ході проведення спільного рибоохоронного рейду разом з ГО «Рибалки Городнянщини», було виявлено місцевого жителя, який «рибалив» за допомогою остей. В протизаконний спосіб порушник виловив 3 кг риби: щука - 8 екз., окунь - 5 екз. та плітка - 3 екз. Завдано збитків у розмірі 3 060 грн.

На порушників складено адміністративні протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ буде направлено до районних судів області для винесення рішення про притягнення винних осіб до відповідальності. Незаконно добуті водні біоресурси і заборонене знаряддя лову вилучено.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини