Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:29:13

Відбулася онлайн-нарада з першим заступником голови Чернігівської ОДА

04.11.2020   10:35Агенцiя

3 листопада перший заступник голови Чернігівської ОДА Віталій Загайний провів онлайн-нараду з представниками структурних підрозділів облдержадміністрації, міських рад міст обласного значення та об'єднаних територіальних громад області.

Питання порядку денного стосувалися стану реалізації у 2020 році проєктів в рамках Програми Президента України «Велике будівництво» та проєктів, що фінансуються за кошти ДФРР.


У ході онлайн-наради розглянуто 5 питань:
- Про стан реалізації в області програми Президента України «Велике будівництво» та використання коштів ДФРР.
- Про стан реалізації проєктів з будівництва, реконструкції та капітального ремонту приймальних відділень опорних закладів охорони здоров’я в рамках Програми Президента «Велике будівництво».
- Про стан реалізації проєктів з ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах в рамках Програми Президента «Велике будівництво».
- Про стан реалізації проєктів соціальної інфраструктури (школи, садочки, спортивні споруди) в рамках проєкту «Велике будівництво».
- Про стан реалізації проєктів, що фінансуються у 2020 році за кошти ДФРР.


В рамках програми «EMERGENCY» передбачена модернізація сучасних приймальних відділень 9 опорних лікарень області згідно із затвердженим дизайном та брендбуком. У Корюківській, Бобровицькій районних лікарнях та Прилуцькій міській планується капітальний ремонт приймального відділення. У обласній, міських лікарнях Чернігова та Ніжина, у Бахмацькій, Новгород-Сіверській та Козелецькій районних передбачена реконструкція. Загалом на модернізацію заплановано спрямувати 72 млн грн.

За підсумками наради структурним підрозділам облдержадміністрації, міських рад міст обласного значення та об'єднаних територіальних громад області надано відповідні доручення.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини