Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 10:49:14

Більше 40 кілометрів дороги Ніжин - Прилуки вже охопили ремонтними роботами

29.10.2020   14:30Агенцiя

Зараз підрядник працює по Ніжинському району. На 43 кілометрах дороги відфрезовано старе покриття, на 37 кілометрах є основа з органо-мінеральної суміші та вирівнюючий шар асфальтобетону, майже 30 кілометрів у верхньому шарі з щебенево-мастикового асфальтобетону.

Водночас проводяться мостові роботи. Поки дозволяє погода - першочергово проводяться роботи з покриттям. Щонайменше 50 кілометрів планується зробити у цьому році. Загальна протяжність ремонту - 75 кілометрів.

Підрядна організація, що ремонтує дорогу, - ТОВ "Спільне українсько-німецьке підприємство "Автострада".

Ремонт дороги Р-67 на ділянці Ніжин - Прилуки - найбільший об'єкт будівельного сезону 2020 року. Влаштовуємо нове і посилене покриття товщиною близько 40 сантиметрів від Зруба (перехрестя з трасою М-02 Кіпті - Глухів) до розворотного кола на автодорозі Н-07 Київ - Суми.

В процесі ремонту тут:
укладається нове підсилене покриття
укріплюються узбіччя
ремонтується сім мостів
по населеним пунктам встановлюється освітлення та відеокамери
встановлюються нові дорожні автопівільйони
облаштовується уся необхідна інфраструктура для організації безпеки дорожнього руху (знаки, напрямні стовпчики, металеве бар'єрне огородження, розмітка тощо).

Такі масштабні ремонтні роботи траса Ніжин - Прилуки бачить уперше за 50 років. А навантаження на неї чимале - до 4 тисяч авто на добу, причому значна частка - це великоваговики. Пасажирські та шкільні автобуси, карети швидкої медичної допомоги, вантажний транспорт місцевого бізнесу та який іде транзитом - те, що окрім звичайних пасажирських авто можна побачити тут у транспортному потоці.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини