Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 18:53:53

Три поліцейські підрозділи на отримали нові службові автомобілі

22.10.2020   08:12Агенцiя

Нові іномарки Renault Duster для оперативної і якісної роботи отримали групи реагування патрульної поліції в Бахмачі, Прилуках і Корюківці.

Біля адмінбудівлі Головного Управління Національної поліції в Чернігівській області поліцейським Бахмацького і Прилуцького відділів та Корюківського відділення поліції вручили ключі від службових автівок.

– Національна поліція передала на Чернігівщину автомобілі, які ми розподілили на три райони, що найгостріше потребували оновлення матеріально-технічної бази, – сказав заступник начальника ГУНП в Чернігівській області Олександр Комлик. – Особовий склад цих підрозділів поліції відтепер швидше і якісніше буде виконувати поставлені перед ними завдання.

Олександр Комлик подякував поліцейським за службу та підкреслив, що нові службові автомобілі дозволять покращити оперативність правоохоронців на місцях та дадуть змогу ефективніше реагувати на звернення громадян та проводити профілактичні заходи.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини