Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 6 травня, 03:57:17

Бебі-бум на двійнят та трійнят: скільки з початку року народилося на Чернігівщині

21.10.2020   14:32Агенцiя

З початку 2020 року сім’ї на Чернігівщині поповнилися 4450 дітьми.

Цікаво, що фахівці органів державної реєстрації актів цивільного стану зареєстрували приблизно однакову кількість хлопців та дівчат – 2235 та 2215 відповідно. Разом з тим, простежувався бебі-бум на двійнят, яких на світ в області з’явилося 42 пари. Особливий подарунок лелека приніс родині з Чернігова – там народилося одразу 3 маленькі принцеси.

Найпопулярнішими іменами на Чернігівщині залишаються Артем, Дмитро, Матвій, Єгор, Богдан, Данило, Софія, Анастасія, Марія, Вікторія, Поліна та Анна. Рідковживаними іменами у цьому році стали Холід, Іларіон, Лука, Остап, Влас, Роміо, Фадей, Демір, Ш’ямасундара, Мія, Агата, Даяна, Божена, Пауліна та Наре.

Нагадаємо, що у Чернігові успішно працює прогресивна послуга Мін’юсту «єМалятко», яка незабаром запрацює навіть в найвіддаленіших населених пунктах. Завдяки сучасному сервісу батьки новонароджених можуть отримати пакет послуг від різних відомств через єдиний контакт, заповнивши тільки одну заяву. Фахівці органів державної реєстрації актів цивільного стану, які є складовою управління юстиції, не тільки реєструють народження малюка, а й одночасно оформлюють, наприклад, державну допомогу при народженні дитини, присвоювати реєстраційний номер облікової картки платника податків тощо.

За інф. Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми)

Останні новини Чернігівщини

«єВідновлення» в області: понад дві тисячі компенсацій за пошкоджене майно та 307 житлових сертифікатів 15:05

На Чернігівщині триває реалізація програми з надання компенсацій за пошкоджене та зруйноване житло «єВідновлення», яка стартувала майже рік тому. Про стан її реалізації говорили сьогодні на брифінгу в медіацентрі ОВА.

До 11 років позбавлення волі засуджено російського військовослужбовця, який стріляв у цивільних під час тимчасової окупації Чернігівщини 15:03

За публічного обвинувачення прокурорів Чернігівської обласної прокуратури Чернігівським районним судом у порядку спеціального судового розгляду визнано винним російського військовослужбовця у порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Його засуджено до 11 років позбавлення волі.

Дмитро Блауш: ці діти вчать інших не бути байдужими 15:01

Плетіння маскувальних сіток для бійців на передовій вже стало невід'ємною частиною життя для одинадцяти діток із Ріпок Чернігівського району.

 На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів

На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів 14:48

Слідчі Головного управління Нацполіції в області викрили у Чернігівському районі зловмисника, який систематично здійснював придбання та подальший збут особливо небезпечних психотропних речовин.

Ломако та Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів у Чернігові 14:44

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако та начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів приватних перевізників у Чернігові.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини