Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:52:02

Крадія за грати

01.10.2020   09:25Агенцiя

Прилуцькою місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно місцевого жителя.

Як встановлено в судовому засіданні, обвинувачений, 1994 р.н., у період з 21.09.2019 по 14.02.2020 на території м. Прилуки шляхом розбиття скла в дверцях, обікрав вісім автомобілів зокрема викрадав, магнітоли, колеса з дисками, акумуляторні батареї, грошові кошти, банківські картки, посвідчення водія, технічний паспорт та інші речі.

Крім того, 14.02.2020 в м. Прилуки, вул. П.Комуни, зловмисник шляхом пошкодження замикаючого пристрою в передній пасажирській дверці автомобіля, проник до салону автомобіля марки «DAEWOO» модель FSOTF69Y, пересів на водійське сидіння та шляхом пошкодження руля та кабелю запалювання, запустив його двигун та в подальшому рухаючись на ньому, зник з місця викрадення.   

Прокурором у суді надано беззаперечні докази, за сукупністю яких вина обвинуваченого у вчиненні таємного викрадення чужого майна з проникненням у сховище, викрадення важливого особистого документу та офіційного документу з корисливих мотивів, таємне викрадення майна повторно, та незаконне заволодіння транспортним засобом вчинене повторно за ч. 3 ст. 185, ч. 3 ст. 357, ч. 1 ст. 357, ч. 2 ст. 185 та ч. 2 ст. 289 КК України, визнано судом доведеною.

Вироком Прилуцького міськрайонного суду від 30.09.2020 обвинуваченого визнано винним, та за сукупністю вчинених злочинів призначено покарання у вигляді 6 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна.

До вступу вироку у законну силу обвинуваченому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, взявши його під варту в залі суду.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини