Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:28:46

Представники туристичної галузі Чернігівщини отримали відзнаки

28.09.2020   15:00Агенцiя

Напередодні Всесвітнього дня туризму у Чернігівській ОДА привітали кращих представників туристичної галузі області, які відзначають своє професійне свято 27 вересня.

В урочистостях взяли участь заступник голови Чернігівської ОДА Андрій Подорван, директор Департаменту культури і туризму, національностей та релігій ОДА Олександр Левочко, представники туристичних закладів та організацій. Супроводжували свято артисти обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

Чернігівська область має унікальні історико-культурні, неповторні природні та лікувально-рекреаційні ресурси, що дає можливість для розвитку різних видів туризму. Гості області завжди знайдуть цікаві локації для відпочинку та змістовного дозвілля, мандрівники – нові враження та захоплюючі відкриття. Одним із головних факторів для розвитку туристичної сфери є інформаційна та рекламна підтримка, стимулювання обласного туризму.

- Карантин вніс свої корективи у розвиток туристичної галузі. Але з іншого боку, завдяки йому став популярний внутрішній туризм і заклик #МандруйЧернігівщиною дійсно працює. Ми активніше стали рекламувати нашу область. Тому на Чернігівщину їдуть люди — і не тільки з Києва, а й з таких міст як Дніпро, Харків, Запоріжжя... Ми розуміємо: чим більше людей приїде до нас, тим краще буде для туристичного бізнесу області, - зазначив Андрій Подорван.

Туристична сфера Чернігівщини розвивається доволі успішно. І свідченням тому – відзнаки обласної державної адміністрації, Департаменту культури і туризму, національностей та релігій, які представникам туристичної галузі вручили Андрій Подорван і Олександр Левочко.

Почесну  грамоту Чернігівської ОДА отримав екскурсовод Олег Герасименко. Подяки голови ОДА були вручені власниці органічного господарства «Зелена ложка» Світлані Карацюбі, методисту Новгород-Сіверського районного будинку культури Оксані Харьковій, заступниці директора Регіонального фонду підтримки підприємництва по Чернігівській області Марії Фінюк.

Грамоти Департаменту культури і туризму, національностей та релігій отримали:
- Євгеній Бурико – керівник комунального підприємства «Чайка».
- Інна Дудко – директор Менської центральної бібліотечної системи.
- Олена Зеленська – завідуюча кафедрою туризму Чернігівського національного університету «Чернігівська політехніка».
- Ніна Матвіюк – завідувач сектору культури Новгород-Сіверської РДА.
- Микола Мисник – власник фермерського господарства «Золотий Пармен».
- Катерина Ковальчук-Шамрило – спеціаліст з проєктів «БФ «Беремицьке Біосфера».
- Радченко Валерій Володимирович – власник бази відпочинку «Прохорів хутір».
- Анна Парубець – директор Музейного комплексу Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя.
- Максим Потапенко – доцент кафедри історії України Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя.
- Олександр Морозов – науковий співробітник відділу Меморіальний будинок музей Юрія Лисянського Ніжинського краєзнавчого музею імені Івана Спаського.

Також були нагороджені переможці конкурсу «Найсмачніша кава Чернігівщини», який проходив за ініціативи Чернігівської ОДА. Андрій Подорван вручив сертифікати та призи переможцям конкурсу «Найсмачніша кава Чернігівщини». Отже, відпочинок на Блакитних озерах отримала Анастасія Шешеня за фото з кавою в Ніжині біля Гімназії вищих наук ім. братів Безбородько. Подарункові сертифікати від магазину туризму та відпочинку отримали Олена Ковтун за фото з кавою у Чернігові та Наталія Волинець за фото з кавою на Блакитних озерах.

Приємним завершенням урочистостей, які провів Дмитро Обєдніков, став міні-концерт, подарований глядачам Сергієм Сулімовським, Мариною Коваленко і Яною Корольовою. Участь у церемонії взяли і артистки Академічного народного хору філармонійного центру.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини