Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 02:06:13

Упродовж минулого тижня надзвичайники 63 рази залучались до ліквідації пожеж, надзвичайних подій

21.09.2020   14:09Агенцiя

Упродовж минулого тижня з 14 по 21 вересня щоденно в підрозділах Управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 186 чоловіки особового складу та 57 одиниць спеціальної техніки.

Вогнеборцями ліквідовано 48 пожеж, з яких 18 виникло в житловому секторі громадян, 1 на транспорті, 25 у природних екологічних системах (1 загоряння торфу, 22 займання сухої трави, сміття, 2 настил в лісі) та 4 інших.

Внаслідок дії небезпечних факторів вогню 1 особу травмовано.

На водних об'єктах Куликівського, Козелецького районів області потонуло дві особи.

Фахівці групи піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення 6 разів залучалися до знешкодження вибухонебезпечних предметів виявлених у Чернігівському (тричі), по одному в Городнянському, Прилуцькому та Семенівському районах. Знищено у встановленому порядку 60 боєприпасів, з них 39 артилерійських снарядів калібром 45 ,76, 85 та 152 мм, 14 мінометних мін калібром 50 мм та 82 мм та 5 ручних гранат РГД-33 часів Другої світової війни.

Крім того, підрозділи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини 29 разів залучалися для надання допомоги та проведення інших невідкладних робіт, а саме: 12- прибирання повалених дерев, 3- надання допомоги працівникам бригад екстреної медичної допомоги, 3- надання допомоги працівникам правоохоронних органів, 2 - надання допомоги населенню, 1- проведення пошукових робіт, 1- проведення першочергових робіт на місці ДТП, 1-проведення робіт по демеркуризації приміщень, а також виконання заходів із запобігання поширенню захворюваності на коронавірусну хворобу COVID-19.

УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини