Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 07:46:00

Виявлено 57 нових випадків COVID-19

09.09.2020   18:14Агенцiя

Станом на 9 вересня в області за минулу добу зафіксовано 57 нових випадків захворювання COVID-19.

ПЛР-тести підтвердили діагноз COVID-19 у 25 ніжинців, 14 чернігівців, п’яти жителів Куликівського району, по три випадки захворювання виявлено у Прилуках та Козелецькому районі, по два нових випадки у Чернігівському та Новгород-Сіверському районах, по одному в Бобровицькому, Ріпкинському та Сосницькому районах. З них 5 перебувають на госпіталізації, решта на самоізоляції вдома.

На жаль, маємо ще один летальний випадок. У Ічнянському районі помер 59-річний чоловік. Він мав супутні патології, що ускладнили перебіг хвороби COVID-19. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлого.

За минулу добу в області одужали 56 хворих на коронавірус: 9 жителів Бобровицького району, шестеро прилучан, по п’ять у Чернігові, Прилуках та Варвинському районі, по чотири –  у Козелецькому, Корюківському, Прилуцькому і Ніжинському районах. Одужали двоє жителів Менського району та  двоє у Новгород-Сіверському. Також повторні тести підтвердили відсутність інфекції у трьох жителів Носівського району та трьох мешканців Бахмацького.

Загалом на Чернігівщині 2541 випадок інфікування COVID-19, з них:
– 1135 пацієнтів одужали;
– 1127 — лікується амбулаторно;
– 229 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;
– 41 летальний випадок;
– 9 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19.

– При підозрі захворювання на коронавірус варто дотримуватися такого алгоритму дій. Зателефонувати сімейному лікарю. Він надасть консультацію та вирішить чи потрібна госпіталізація. За необхідності приїде до пацієнта. Далі потрібно викликати мобільну бригаду для забору зразків для тесту на коронавірусну інфекцію, які будуть передані до лабораторії. Після отримання результатів тесту, у разі підтвердження коронавірусу, хворому буде надана медична допомога. З моменту звернення до сімейного лікаря рекомендується самоізолюватися до встановлення діагнозу, – сказав Андрій Подорван, заступник голови Чернігівської ОДА.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини