Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:29:10

Хід виконання програми "Велике будівництво" - на контролі ОДА

09.09.2020   11:41Агенцiя

8 вересня перший заступник голови облдержадміністрації Віталій Загайний провів онлайн-нараду щодо реалізації Програми Президента України «Велике будівництво» та проєктів, що фінансуються за кошти ДФРР.

У засіданні взяли участь представники структурних підрозділів облдержадміністрації, міських рад міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад.

В рамках програми «Велике будівництво» відбувається реконструкція та будівництво 15 проєктів соціальної інфраструктури (школи, садочки та спортивні об’єкти) на реалізацію яких, із загальної суми інвестицій в 106 млн грн, вже використано 49,3 млн грн (25,5 млн грн – кошти ДФРР, 9,1 млн грн – кошти субвенції соціально-економічного розвитку, 14,7 млн грн – місцевого бюджету). Середній показник виконання проєктів – майже 82%.

Богдан Кривенко, начальник Управління капітального будівництва ОДА, зазначив, що реконструкція школи у Журавці, Варвинського району буде завершена до 10 вересня. Наразі виконуються зовнішні будівельні роботи, які не перешкоджають навчальному процесу.

Що стосується проєктів, які фінансуються коштом Державного фонду регіонального розвитку, замовником яких є Управління капітального будівництва ОДА, то реконструкція Григорівської школи реалізується відповідно до встановлених термінів, а капітальний ремонт КЛПЗ «Чернігівської обласної дитячої лікарні» на стадії завершення.

Представники громад, на території яких реалізовуються проєкти «Великого будівництва» доповіли про стан готовності об’єктів.

У Бобровиці та Ніжині роботи з реконструкції дитячих садочків "Сонечко" та "Кручайлик" майже завершені, залишилося оформити сертифікати про закінчення будівництва. Капітальний ремонт школи у Городні та дитячого садочка у Сосниці ще триває. Відкриття Сосницького дитячого садка «Сонечко» заплановане на кінець вересня. У Прилуках будівельні роботи в школі завершені, а у Корюківці виконані на 99% (реконструкція футбольного стадіону виконана на 65%). У Остерській та Семенівській ОТГ реконструкція спортивних об’єктів на стадії завершення, залишилися роботи з благоустрою.

Щодо проєктів, які реалізуються за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, то тут роботи ведуться згідно з графіками.

Віталій Загайний наголосив, що для завершення будівництва та реконструкції шкіл, садочків, спортивних об’єктів в рамках програми Президента «Велике будівництво» повинні бути мобілізовані усі ресурси.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини