Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:56:23

Ніжин: відбулось засідання виконавчого комітету

28.08.2020   10:30Агенцiя

27 серпня відбулось чергове засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

На порядок денний винесено 10 проектів рішень, а саме: Про надання дозволу на будівництво гаража в автогаражному кооперативі м. Ніжина; Про визначення тимчасових місць для розміщення друкованих матеріалів передвиборчої агітації, їх обладнання та затвердження переліку таких місць на території Ніжинської міської об'єднаної територіальної громади; Про затвердження списків учнів закладів загальної середньої освіти на харчування за кошти бюджету Ніжинської міської ОТГ у 2020-2021 н.р.; Про відзначення Почесними грамотами виконавчого комітету Ніжинської міської ради з нагоди ювілеїв, Про приватизацію нежитлової будівлі, що розташована за адресою м. Ніжин, вулиця Успенська, будинок 8, шляхом викупу; Про надання дозволу на зарахування дітей на цілодобове перебування до закладів, які здійснюють інституційний догляд і виховання; Про розгляд матеріалів комісії з питань захисту прав дитини; Про фінансування заходу з нагоди відзначення Дня підприємця; Про надання фінансової допомоги на безповоротній основі для розвитку туристичної інфраструктури на території Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади.

Також члени виконавчого комітету підтримали рішення «Про встановлення тарифів на платні медичні послуги з консультативних прийомів лікарів-спеціалістів за зверненнями громадян, що надаються без направлення лікаря, зокрема із застосуванням телемедицини, комунальному некомерційному підприємству «Ніжинська центральна міська лікарня імені Миколи Галицького»». Метою прийняття даного рішення є забезпечення реалізації права людини на доступність медичної допомоги. Враховуючи те, що за договором з Національною службою здоров’я України про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій пацієнт набуває прав на отримання медичних послуг за направленням лікаря, який надає первинну медичну допомогу, або лікуючого лікаря в порядку, встановленому Міністерством охорони здоров’я. Тож виникла необхідність затвердження платної медичної послуги на консультативні прийоми за зверненнями громадян без направлення лікаря. Тарифи на платні медичні послуги з консультативних прийомів лікарів-спеціалістів за зверненнями громадян, що надаються без направлення лікаря, економічно обґрунтовані та затверджується, виходячи з фактичних витрат на проведення послуг.

У «Різному розглянули листи клопотання щодо оголошення Подяки голови Чернігівської обласної державної адміністрації та нагородження Почесними грамотами Чернігівської обласної державної адміністрації.
Всі рішення прийнято.   

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини