Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 23:56:01

В Ріпкинському районі поліція розшукує жительку Чернігова, яка пішла по гриби і заблукала

26.08.2020   10:58Агенцiя

Близько 18 години по допомогу до поліції звернувся мешканець Чернігова і повідомив, що зранку його мати 1936 року народження поїхала в село Олешню Ріпкинського району в ліс по гриби та заблукала.

Її прикмети: зріст 160 см, худорлявої статури, волосся сиве, на одне око не бачить. Одягнена ймовірно у рожеву куртку. Жінка має при собі мобільний телефон.

На пошуки зниклої жінки був одразу піднятий по тривозі особовий склад Ріпкинського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області, розшукові заходи також проводять наряди груп реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

Пошуки ускладнюються рясними опадами, темрявою, а також частковою відсутністю мобільного зв’язку у лісовому масиві.
Під час останньої телефонної розмови жінка розповіла, що вийшла на дорогу з щебеню. Наразі поліція прочісує усі квадрати, які підпадають під опис за цим орієнтиром. Пошуки тривають.

Особовий склад Ріпкинського відділення поліції, слідчо-оперативна група, групи реагування патрульної поліції, лісники, єгеря, оперативники кримінальної поліції Головного управління в області усю ніч проводили пошуки 84-річної пенсіонерки в лісах Ріпкинського району.

Дотепер відшукати жінку не вдалося через нечіткі орієнтири, які давала старенька, до того, вона має вади зору.
Близько сьомої ранку пенсіонерці вдалося знайти місцину, де працює мобільний зв'язок, і зв’язатися з правоохоронцями. Поліція звузила район пошуків, але він все одно є досить великим. До пошуків також невдовзі долучиться Нацгвардія.
Поліція звертається до всіх небайдужих громадян, грибників, мисливців, мешканців Олешні та навколишніх сіл приєднатися до пошуків і допомогти повернути додому жінку, яка провела ніч у лісі під дощем. Зважаючи на поважний вік, це вже стало серйозним випробуванням для її здоров’я.  

Приєднатися до пошуків та отримати оперативну інформацію можна від чергового Ріпкинського відділення поліції за номером (04641)2-15-63.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини