Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 18:40:20

В облдержадміністрації відзначили випускників ІІ-ї зміни літньої школи самоврядування

21.08.2020   12:52Агенцiя

20 серпня перший заступник голови облдержадміністрації Віталій Загайний вручив сертифікати про завершення курсу «Ефективна виборча кампанія: від ідеї до плану дій» учасникам ІІ-ї зміни «Літньої школи самоврядування».

Захід організований ГО «Центр громадянських ініціатив» за підтримки представництва «Міжнародного фонду імені Фрідріха Науманна за свободу» в Україні.

Двадцять учасників проєкту з десяти областей України впродовж останніх п’яти днів вчилися і говорили з експертами про реформування адміністративно-територіального устрою та місцевого самоврядування, виборчу кампанію та формування комунікаційної стратегії, особливості роботи з виборцями та медіа.

Під час урочистого підбиття підсумків ЛШС учасники ділилися своїми враженнями та висловили подяку організаторам за офлайн режим навчання з дотриманням карантинних вимог. Найбільше їм запам’яталися дискусія з Віталієм Безгіним, головою підкомітету з питань адміністративно-територіального устрою Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку і містобудування та зустріч із Корюківським міським головою Ратаном Ахмедовим стосовно утворення та розвитку ОТГ.

–  Цей проєкт – не тільки можливість обмінятися досвідом та знайти однодумців, це можливість змінити світосприйняття та погляд на свою роль у суспільстві. Це шанс повчитися у найкращих спікерів, експертів та політехнологів тонкощам, які зможемо використати в подальшому, або вчасно зреагувати, якщо їх використають проти нас, – поділилася Олена Шевченко, учасниця «Літньої школи самоврядування» з міста Біла Церква.

Віталій Загайний подякував експертам та модераторам проєкту за якісну організацію та високій рівень подачі матеріалів у школі самоврядування. Адже, за його словами, ЛШС існує з 2011 року і складність кожного нового разу полягає в тому, щоб з року в рік вдосконалюватися та піднімати планку якості. Зробити це у 2020 році вдалося повністю. Також він подякував учасникам за активну роботу та відмітив, що їх завжди будуть раді приймати на Чернігівщині.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.