Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:34:40

Землю на Лісковиці в Чернігові нададуть учасникам АТО під садівництво

20.08.2020   10:45Агенцiя

678 земельних ділянок по 6 соток кожна (для індивідуального садівництва) в районі Лісковиця будуть надані учасникам бойових дій в АТО/ООС та родинам загиблих (померлих) учасників АТО - мешканців Чернігова.

Розподіл цих ділянок між ветеранами, які подали до міської ради відповідні документи на отримання земельної ділянки для садівництва, відбувся 18 серпня на засіданні Ради ветеранів АТО/ООС, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) воїнів АТО/ООС при Чернігівській міській раді (м. Чернігів, вул. Магістратська, 7), яке було відкритим та транслювалося онлайн. Розподіл ділянок між претендентами проходив шляхом сліпого жеребкування.

Участь у розподілі взяли заявники, які ще не використали свого права на безоплатне одержання земельної ділянки за цільовим призначенням для індивідуального садівництва, є чернігівцями та подали повний пакет належних документів.

Всього було прийнято 555 заяв, з них після перевірки вказаних вище фактів участь у розподілі взяли 502 заяви. Рівні умови при виборі ділянок забезпечувалися діставанням номерків з «барабану». Протокол засідання з результатами жеребкування в найближчі дні буде оприлюднений на веб-порталі Чернігівської міської ради в розділі «Учасникам АТО/ООС»  https://chernigiv-rada.gov.ua/uchastnikam-ato-oos/

З урахуванням вище зазначеного протоколу, питання про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва громадянам – учасникам АТО, учасникам бойових дій, ветеранам війни та членам сімей загиблих учасників АТО буде включено до проекту рішень на одну з найближчих сесій Чернігівської міської ради.

На решту земельних ділянок у цьому масиві можуть претендувати чернігівці - учасники та ветерани АТО/ООС, які звернуться з відповідними заявами та документами до відділу звернень громадян Чернігівської міської ради. Розподіл цих ділянок між ветеранами також має провести їх об’єднана Рада.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини