Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 06:03:35

Проведено комплексну перевірку в ізоляторі тимчасового тримання №5 у Прилуках

13.08.2020   13:03Агенцiя

Прилуцькою місцевою прокуратурою проведено комплексну перевірку в ізоляторі тимчасового тримання №5 (м.Прилуки) ГУНП в Чернігівській області.

Під час перевірки вивчались питання відповідності встановлених законодавством порядку та умов тримання осіб, матеріально-побутового, медико-санітарного забезпечення утримуваних, пожежної безпеки тощо. До перевірки залучені спеціалісти.
   
Працівниками прокуратури опитані особи, які утримуються в ізоляторі, щодо умов перебування, стану здоров’я, якості харчування.
   
За результатами комплексної перевірки Прилуцькою місцевою прокуратурою  підготовлено вказівку до Головного управління Національної поліції в Чернігівській області щодо додержання встановлених законодавством порядку та умов тримання осіб, забезпечення  пожежної  безпеки, належного медико-санітарного забезпечення у контексті пандемії коронавірусної інфекції (COVID-19).

Довідково: Ізолятор тимчасового тримання №5 (м.Прилуки) є структурним підрозділом  Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, основним завданням якого є тримання та конвоювання осіб відповідно до чинного законодавства України.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини