Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 10:08:07

Віталій Загайний провів прийом громадян у Борзнянському районі

13.08.2020   12:53Агенцiя

12 серпня перший заступник голови Чернігівської ОДА Віталій Загайний з робочим візитом відвідав Борзнянський район. Спільно з головою Борзнянської РДА Ларисою Осадчук та представниками правоохоронних органів він провів прийом громадян. А також ознайомився з роботою центру обслуговування клієнтів АТ «Чернігівгаз».

Під час спілкування з посадовцями люди ділилися проблемами, що турбують та вимагають якомога швидшого вирішення. Більшість питань стосувалися земельного законодавства, а саме: виділення ділянок воїнам АТО, передачі земель між населеними пунктами у власність об’єднаних територіальних громад, розорювання лугів і заплав річок.

Представники автоперевізників звернулися з проханням протидіяти нелегальним пасажироперевезенням в регіоні. Та розповіли, що в напрямку Борзна-Шаповалівка та Борзна-Плиски існує багато ділянок доріг, які потребують ремонту.

Також були звернення, що стосувалися проблеми збільшення кількості безпритульних собак на території населених пунктів району. Тварини загрожують безпеці місцевих жителів, але ця проблема має вирішуватися на місцевому рівні. Те саме стосується і питання незаконного встановлення газового стояка, дим від якого постійно отруює житло родини з двома неповнолітніми дітьми.

- Спілкування з громадянами - це завжди діалог, можливість чути та бачити авторів тих звернень, які надходять листами в адміністрацію. Під час діалогу краще вдається вникнути у питання, викладені у зверненні, - зазначив Віталій Загайний.

Громадяни отримали необхідну інформацію від керівництва облдержадміністрації та райдержадміністрації. Відповіді на питання, які потребують додаткового вивчення, будуть надані кожному індивідуально у встановлені законодавством терміни.

Крім того, Віталій Загайний ознайомився з роботою центру обслуговування клієнтів АТ «Чернігівгаз», який запрацював тут минулої осені. В Чернігівській області функціонують ще 11 подібних відділень. До введення карантинних обмежень щодня до центру приходило близько 50 громадян, наразі робота спеціалістів центру проходить переважно в режимі онлайн консультування.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини