Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 22:33:30

Чернігів: зміни руху громадського транспорту з 10 по 17 серпня

10.08.2020   10:41Агенцiя

10 серпня починаються короткочасні ремонтні роботи на двох вулицях - Кільцевій і Героїв Чорнобиля. Міське управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку інформує про тимчасові зміни руху автобусів міських маршрутів загального користування у зв'язку з цим.

На період проведення ремонтних робіт на перехресті вулиць Кільцева – Сергія Єфремова з 8.00 год. 10 серпня до 17.00 год. 17 серпня вносяться тимчасові зміни у шлях проходження транспортних засобів:

– автобуси маршруту № 30 «ЗАЗ – Пивзавод (кільцевий)» рухатимуться від перехрестя вулиць Кільцева і 1-го Травня по вулицях 1-го Травня, Бєлова, Пухова і далі – за своїм маршрутом у прямому та зворотному напрямках;

– автобуси маршруту № 33 «Річковий порт – Епіцентр» рухатимуться від перехрестя вулиць Кільцева і 1-го Травня по вулицях 1-го Травня, Бєлова, Кільцевій і далі – за своїм маршрутом у прямому та зворотному напрямках.

Цього тижня по вул. Героїв Чорнобиля укладатимуть верхній шар асфальту. На період проведення цих ремонтних робіт по вулиці 77 Гвардійської дивізії від вулиці Київської до вулиці Алєксєєва включно з 8.00 год. 10 серпня по 22.00 год. 12 серпня та від вулиці Алєксєєва до проспекту Миру з 8.00 год. 13 серпня по 22.00 год. 14 серпня вносяться тимчасові зміни руху громадського транспорту мережі міських маршрутів загального користування з наступними шляхами проходження:

- тролейбуси маршрутів № 10 і № 11 тимчасово припиняють рух за своїми маршрутами до закінчення перекриття руху автотранспорту по вулицях 77 Гвардійської дивізії та Героїв Чорнобиля. Відповідно збільшується кількість тролейбусів на маршрутах № 6, № 9, № 9-а.

Крім того, з 8.00 год. 10 серпня по 22.00 год. 12 серпня:

– автобуси маршрутів № 21 і № 26 рухатимуться за своїми маршрутами до перехрестя проспекту Миру з вулицею Героїв Чорнобиля, потім по проспекту Миру, вулицях Котляревського, Гончій, Київській, 77 Гвардійської дивізії і далі – за своїми маршрутами у прямому та зворотному напрямках;

А з 8.00 год. 13 серпня по 22.00 год. 14 серпня:

– автобуси маршруту № 21 рухатимуться за своїм маршрутом по вулиці Козацькій до перехрестя з проспектом Миру, потім по проспекту Миру, вулицях Льотній, Алєксєєва, Героїв Чорнобиля і далі – за своїм маршрутом у прямому та зворотному напрямках;

– автобуси маршруту № 26 рухатимуться за своїм маршрутом по проспекту Миру до перехрестя з вулицею Льотною, потім по вулицях Льотній, Алєксєєва, Героїв Чорнобиля і далі – за своїм маршрутом у прямому та зворотному напрямках.

За повідомленням управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку міської ради

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини