Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 04:25:43

Чернігівським рибоохоронним патрулем на Пакульському водосховищі викрито браконьєрів

07.08.2020   08:30Агенцiя

Шостого серпня Чернігівським рибоохоронним патрулем в ході спільного рибоохоронного рейду разом з представниками Чернігівського прикордонного загону та національної поліції Чернігівщини на водосховищі поблизу с. Пакуль Чернігівського району викрито два грубих порушення Правил рибальства.

Так, два мешканця м. Чернігів «рибалили» за допомогою заборонених знарядь лову – 2 од. сіток поріжних та 1 од. сітки зяберної (одностінної). В протизаконний спосіб порушники добули 7 кг водних біоресурсів: плітка – 46 екз., лин – 5 екз., щука – 3 екз., окунь – 1 екз. та рак – 2 екз. Завдано збитків рибному господарству України у розмірі 5 593 грн.

Згодом викрито ще двох мешканців м. Чернігів, які під час заборони на вилов раків, за допомогою 10 од. сіток «ятір»,  виловили 184 екз. членистоногих, загальною вагою майже 6 кг. Збитки склали 4 692 грн.

На місце вчинення правопорушень було викликано слідчо - оперативну групу Чернігівського ВП ГУНП в Чернігівській області.

Нацполіцією відомості про кримінальні правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

На порушників складено адміністративні протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ будуть направлені до Чернігівського районного суду для винесення рішення про притягнення винних осіб до відповідальності. Водні біоресурси і заборонені знаряддя лову вилучено.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини