Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:26:42

Робоча група спільно з постійною комісією напрацювала низку рекомендацій стосовно вирішення проблем медичної галузі області

24.07.2020   08:33Агенцiя

23 липня відбулося спільне засідання робочої групи з перевірки діяльності і вивчення питання функціонування комунального некомерційного підприємства «Обласний дитячий санаторій «Пролісок» та постійної комісії обласної ради з питань бюджету та фінансів.

До обговорення питань також долучилися начальник управління охорони здоров'я обласної державної адміністрації Петро Гармаш та директор Департаменту фінансів обласної державної адміністрації Валерій Дудко.

Враховуючи важливість повноцінного функціонування КНП «Обласний дитячий санаторій «Пролісок» Чернігівської обласної ради, робоча група напрацювала низку рекомендацій. Зокрема:

Обласній державній адміністрації:

1.Внести на розгляд наступної сесії обласної ради питання «Про функціонування КНП «Обласний дитячий санаторій «Пролісок» Чернігівської обласної ради, дитячого протитуберкульозного санаторію в складі

КНП «Чернігівський обласний медичний центр соціально значущих та небезпечних хвороб» Чернігівської обласної рад, КНП «Прилуцький обласний будинок дитини «Надія» Чернігівської обласної ради.

2.Віднайти кошти обласного бюджету для забезпечення функціонування КНП «Обласний дитячий санаторій «Пролісок» Чернігівської обласної ради і дитячого протитуберкульозного санаторію в складі КНП «Чернігівський обласний медичний центр соціально значущих та небезпечних хвороб» Чернігівської обласної ради та збереження колективів цих закладів на період до 1 жовтня 2020 року.

Голові обласної ради:

1.Оголосити конкурс з відбору кандидатів на призначення на посаду директора КНП «Обласний дитячий санаторій «Пролісок» Чернігівської обласної ради.

2.Скликати позачергову сесію обласної ради для розгляду питання «Про функціонування КНП «Обласний дитячий санаторій «Пролісок» Чернігівської обласної ради, дитячого протитуберкульозного санаторію в складі КНП «Чернігівський обласний медичний центр соціально значущих та небезпечних хвороб» Чернігівської обласної рад, КНП «Прилуцький обласний будинок дитини «Надія» Чернігівської обласної ради.

3.Звернутися до голів обласних рад щодо ініціювання звернень обласних рад до Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров'я України та Національної служби здоров'я України стосовно вирішення питання фінансування дитячих санаторіїв.

Як зазначив голова робочої групи – заступник голови обласної ради Арсен Дідур, виконання даних рекомендацій триматиметься на постійному контролі.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини