Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:48:17

Пристрасть до керування мотоциклом змусила погасити аліментні борги

18.07.2020   12:01Агенцiя

Обмежувальні заходи, які застосовують фахівці юстиції до неплатників аліментів, спрацьовують влучно та індивідуально для кожного окремого випадку. Когось оговтатися і погасити аліментні борги змушує арешт майна і рахунків, хтось бажає поновити право виїзду за кордон, полювання та користування зброєю, а для інших неприпустимою є заборона керувати транспортним засобом.

Так і для мешканця Менського району Чернігівщини думка про розлуку з мотоциклом стала вирішальною у питанні розрахунку з дитиною.
 
Як розповіла Ірина Свистун, очільниця Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), до складу якого увійшла Чернігівська область, чоловік заборгував 14-літній доньці 53 тисячі гривень аліментів.
Державні виконавці застосували до батька ряд примусових заходів. У зв’язку з тим, щонеплатник володів мотоциклом, особливе занепокоєння у нього викликав арешт майна та обмеження у праві керування транспортним засобом.

Щоб і надалі користуватися «залізним конем», батько повністю погасив заборгованість по аліментах, у зв’язку з чим фахівці юстиції одразу скасували встановлені обмеження.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини