Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 14:36:45

Ніжин: робоча група проводить перевірки щодо дотримання карантинних обмежень

18.07.2020   11:21Агенцiя

Відповідно до розпорядження міського голови №75 від 19.03.2020 року (зі змінами) було створено робочу групу, яка постійно проводить роботу щодо контролю виконання та роз’яснення вимог карантинних заходів, спрямованих на запобігання поширенню на території Ніжина гострої респіраторної хвороби COVID-19, яку спричиняє коронавірус SARS-CoV-2.

Цього тижня обстежували заклади громадського харчування. Встановлено, що  деякі керівники (власники) закладів громадського харчування  до цього часу не ознайомились з рекомендаціями  головного державного санітарного лікаря, згідно яких дозволено провадження господарської діяльності з надання послуг населенню.

Члени робочої групи провели профілактичні бесіди з керівниками,  працівниками закладів і громадянами щодо необхідності дотримання встановлених карантинних обмежень. Також фахівці провели роз’яснення про відповідальність у разі не виконання вимог Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (СOVID-19)». 

У разі поширення хвороби на території Ніжинської громади із-за неналежного здійснення господарської діяльності окремими суб’єктами господарювання – органи місцевого самоврядування прийматимуть рішення щодо посилення карантинних заходів.

Відділ з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, оборонної та мобілізаційної роботи

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.