Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 11:36:23

Поліція провела рейд по розважальних закладах

14.07.2020   07:29Агенцiя

Мобільні групи у складі поліцейських, нацгвардійців та співробітників Держпродспоживслужби учора ввечері у Чернігівській області відправилися в рейд по розважальних закладах та закладах харчування, щоб перевірити дотримання ними карантинних обмежень.

На виконання Постанови Кабнету Міністрів №392 дільничні офіцери поліції разом з Національною гвардією, Управлінням патрульної поліції та Держпродспоживслужбою постійно здійснюють перевірки суб’єктів господарювання та фізичних осіб на предмет дотримання карантинних обмежень.

За словами в.о. заступника начальника Управління превентивної діяльності Андрія Зеляка, за вихідні мобільні групи перевірили близько півсотні суб’єктів господарювання:

Практично всі заклади завершили свою роботу до 23.00. Проте, один з пабів у Чернігові, продовжив свою роботу. Дільничні  та патрульні виявили цей факт та склали на порушників адміністративний протокол і сьогодні його було направлено до суду.

Поліція складає на порушників протоколи за статтею 44-3 (порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу від 17 до 34 тисяч гривень для громадян та до 170 000 гривень для посадових осіб.

Поліцейські продовжують перевірки та закликають громадян дотримуватися обмежувальних умов адаптивного карантину.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини