Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:17:11

В оперативному командуванні "Північ" танкісти 1 окремої танкової Сіверської бригади отримали оновлену їдальню

04.07.2020   09:37Агенцiя

Борщ зі сметаною, суп гороховий з копченостями, каша з куркою або ж макарони з м’ясом, два види салати, персики, печиво, шоколад та сік – таким обідом годували танкістів в оновленій їдальні у Гончарівську.

Офіційно її відкрили сьогодні, 3 липня, за участі ТВО командувача Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-майора Олександра Голоднюка, командувача військ оперативного командування «Північ» генерал-майора Валерія Залужного, представників обласної, районної та місцевої влади.

- Одним із пріоритетів для оперативного командування є забезпечення комфортних умов проходження військової служби, зокрема й в організації харчування. Не секрет, що протягом багатьох років наші танкісти харчувалися в тимчасовому приміщенні і ситуація вимагала негайних рішень. У результаті спільних зусиль сьогодні ми відкриваємо оновлену їдальню для військовослужбовців першої танкової бригади, - сказав генерал Валерій Залужний. – Це одна з найприємніших місій, адже, з одного боку, наші захисники отримують комфорт та якість під час прийому їжі, з іншого - кухарі мають сучасні умови праці.

За словами начальника Північного територіального квартирно-експлуатаційного управління полковника Юрія Юрика, їдальня будувалася буквально з нуля, адже від старого приміщення залишили лише стіни. Капітальний ремонт приміщення робили два роки. Замінили дах, вікна, систему водопостачання та каналізації, опалення, встановили сучасну техніку: духові шафи, варочні панелі, обладнання для обробки овочів, холодильні камери, систему кондиціювання, також закупили нові меблі та посуд. Одночасно у двох залах їдальні може розміститися 1500 осіб.

На такий капітальний ремонт виділили загалом понад 17 млн. гривень.

В оновленому інтер’єрі армійці смакують і свіже та різноманітне меню, адже харчуються танкісти за каталогом, тобто мають на вибір кілька страв першого, другого, десерти, фрукти та ін.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини