Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:15:22

Відбувся конкурс на посаду директора дитячого закладу оздоровлення та відпочинку "ДИВОСВІТ"

03.07.2020   16:28Агенцiя

У обласній державній адміністрації відбувся заключний етап конкурсного відбору на посаду директора Позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «ДИВОСВІТ» Чернігівської обласної ради.

Засідання комісії провів заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Подорван.
У роботі комісії взяли участь депутати обласної ради Дмитро Іванов та Анатолій Хавило, директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту Андрій Кужель, представники громадськості Наталія Проскуріна та Наталія Надирова.

За словами Андрія Подорвана, на розгляд комісії надійшло чотири заяви від кандидатів, які виявили бажання взяти участь у конкурсі. За результатами розгляду документів, рішенням конкурсної комісії, один кандидат не був допущений до участі в конкурсі, оскільки поданий пакет документів не відповідав затвердженим  конкурсним умовам.

Під час проведення конкурсу кандидати презентували себе та пропозиції щодо розвитку Позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «ДИВОСВІТ».

Конкурсна комісія провівши співбесіду з кожним кандидатом окремо, шляхом відкритого голосування, визначила переможця конкурсу. Ним став Славинський Павло Михайлович, який набрав найбільшу кількість голосів присутніх на засіданні членів комісії 6 із 10 (загальний склад комісії – 11 осіб). Його кандидатура буде подана на розгляд депутатів на наступну сесію Чернігівської обласної ради.
- Організація літнього відпочинку та оздоровлення дітей є одним із пріоритетних завдань обласної державної адміністрації. На даний час через карантин заклади оздоровлення та відпочинку не працюють. Але все має бути готове до початку оздоровчої зміни щойно карантин завершиться, - наголосив Андрій Подорван.

Довідка:
Славинський Павло Михайлович, закінчив Національний педагогічний університет ім. М.П. Драгоманова, має повну вищу освіту. На даний час радник Вадима Свириденка, Уповноваженого Президента України з питань реабілітації учасників АТО. Досвід роботи з дітьми близько 9 років.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини