Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 19:23:29

Оперативна інформація щодо захворювання на коронавірусну інфекцію

01.07.2020   13:02Агенцiя

За минулу добу в області одужало 18 осіб, у яких раніше було виявлено COVID-19. Про це повідомили в Управлінні охорони здоров'я Чернігівської ОДА.

Повторний ПЛР-тест підтвердив одужання 11 жителів Чернігова, 5 – Бобровицького району та по одному – Козелецького та Чернігівського. Усі інфіковані, крім одного з Чернігівського району, лікувались амбулаторно.

Станом на 11 годину середи, 1 липня, виявлено 5 нових випадків коронавірусу: по одному у Прилуках, Чернігові та у Варвинському районі, два – у Носівському районі.
Усі лікуються амбулаторно.

Загалом в області зафіксований 541 випадок захворювання COVID-19.

З них:
- 321 пацієнт одужав,
- 157 перебувають на амбулаторному лікуванні,
- 45 хворих госпіталізовані до закладів охорони здоров’я,
- 5 лікувалися за місцем проживання, з них четверо вже одужали (Куликівський район),
- 9 летальних випадків (1 - Борзнянський район, 5 - Варвинський район, 3 - Чернігів),
- 4 особи померло із супутнім діагнозом COVID-19 (3 - Чернігів, 1 - Борзнянський район).

За минулу добу в обласному лабораторному центрі проведено 177 ПЛР-досліджень.

На сьогодні у Чернігівській області 202 активних випадки коронавірусу. Лікарі наголошують на тому, що хвороба часто може мати безсимптомний характер або проявлятися як легке нездужання. А отже, невідомо, хто з вашого оточення може бути носієм вірусу COVID-19. Тому закликаємо дотримуватись соціальної дистанції, правил особистої гігієни, уникати скупчення людей та використовувати захисні маски у громадських місцях.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини