Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 12:13:00

Прилуки: відбулося засідання виконавчого комітету

01.07.2020   11:00Агенцiя

30 червня у сесійній залі міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради під головуванням міського голови Ольги Попенко.

Члени виконавчого комітету розглянули 17 питань порядку денного.

Зокрема, з питань «Про план роботи виконавчого комітету Прилуцької міської ради на ІІІ квартал 2020 року», «Про внесення змін до складу робочої групи з питань легалізації зайнятості та заробітної плати», «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 16.06.2020 №151 «Про проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м.Прилуки» та «Про провадження торговельної діяльності за межами торговельних приміщень на території об'єктів благоустрою міста Прилуки» інформував присутніх заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Сивенко.

У ході засідання члени виконавчого комітету розглянули чимало робочих питань. Відтак, члени виконавчого комітету затвердили склад конкурсної комісії по проведенню конкурсного відбору на посаду директора Прилуцького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 10 (ліцею №10) Прилуцької міської ради.

Також члени виконавчого комітету розглянули наступні питання:
    Про погодження інвестиційної програми комунального підприємства «Прилукитепловодопостачання» Прилуцької міської ради з централізованого водопостачання та водовідведення на 2020 рік.
    Про нагородження.
    Про виділення коштів для преміювання.
    Про виділення коштів для надання матеріальної допомоги за рахунок субвенції на виконання доручень виборців депутатами обласної ради.
​    Про розміщення зовнішньої реклами.
    Про пайовий внесок замовників на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.
    Про переведення квартири у нежитлове приміщення.
    Про влаштування об’єкта благоустрою.
    Про виконання договірних зобов'язань батьками-вихователями дитячого будинку сімейного типу.​​​​​​​
    Про зміну статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, на статус дитини-сироти.
    Про розгляд звернень громадян міста стосовно укладання договору купівлі-продажу квартири, частини квартири, дарування частини квартири, частини будинку, частини земельної ділянки, купівлі-продажу, дарування частини кімнати.
    Про приватизацію житлового приміщення.

У ході засідання члени виконавчого комітету заслухали й обговорили усі питання порядку денного та ухвалили по них відповідні рішення.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.