Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 19:08:41

Ічнянський район: двоє підлітків, які намагалися власноруч загасити загоряння у господарській будівлі, отримали термічні опіки кінцівок

26.06.2020   07:33Агенцiя

24 червня о 23:40 до Служби порятунку "101" у Ічнянському районі надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі у с. Монастирище, що за 18 км від районного центру. Господарі помітили загоряння в середині споруди та зателефонували вогнеборцям.

За викликом на місце події оперативно прибуло відділення 23-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Ічня у складі 3 чоловік особового складу та 1 одиниці спецтехніки. На той момент полум'я майже повністю охопило дерев'яну господарчу будівлю, в якій зберігалася мототехніка та майно господарів.

Вогнеборці пожежу о 00:28 локалізували, а о 01:45 остаточно ліквідували та не допустили розповсюдження вогню на поруч розташовані споруди житлового та господарського призначення.

Внаслідок пожежі онук господарки 2004 р.н. отримав опіки верхніх кінцівок І - ІІ ступеня та його товариш 2006 р.н. отримав опіки нижніх кінцівок І - ІІ ступеня. Хлопці, помітивши загоряння намагалися самотужки за допомогою підручних засобів загасити пожежу. Бригадою швидкої медичної допомоги підліткам на місці події була надана необхідна допомога, проте від госпіталізації їх родичі відмовилися.

Наразі причина виникнення пожежі встановлюється.

УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

Підготовка до опалювального сезону: Чернігівська громада отримає 4 «міні-ТЕЦ» 15:00

USAID Україна через Проєкт енергетичної безпеки у співпраці з командою Мінінфраструктури, Комітету ВРУ з питань енергетики та ЖКП, НКРЕКП розгортає мережу малої та середньої когенерації.

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини