Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:09:29

Зупинено спробу крадіжки водостічних лотків з бази дорожнього господарства на М-01

25.06.2020   11:25Агенцiя

23 червня під час проведення огляду автомобільної дороги М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі та Р-56 Чернігів-Пакуль-КПП «Славутич»-Чорнобиль працівники Служби автодоріг у Чернігівській області виявили роботу невідомої важкої техніки на базі зберігання протиожеледних матеріалів.

Це 149-й кілометр дороги М-01 Київ-Чернігів-нові Яриловичі, перехрестя об’їзної Чернігова та дороги Чернігів-Славутич.
Зокрема, інспектор Служби автодоріг побачив, як з бази дорожнього господарства невідомі особи завантажували до кузова фури водостічні залізобетонні лотки. До усього цього процесу було залучено кран та навантажувач. Поряд стояв чийсь легковик.

Для з'ясування того, що відбувається, представники Служби автодоріг одразу під’їхали на базу. На місце потенційної крадіжки було негайно викликано поліцію. За словами нашого інспектора, невідомі особи представлятися відмовилися та спілкувалися агресивно, щось пояснювати не хотіли.

До приїзду правоохоронців зловмисники встигли по-швидкому втекти, скинувши з кузова фури все, що завантажили. Це 24 залізобетонні водостічні лотки довжиною по два метри. Наш інспектор встиг зафіксувати неправомірні дії на території дорожнього господарства на фото та відео, а також номери автотранспортних засобів. По приїзду правоохоронців були відібрані показання від працівників дорожньої служби, зафіксовано сліди від шин автівок. Наш інспектор написав заяву про проведення перевірки щодо факту можливої крадіжки. Як нам повідомили в поліції, її вже внесли в Єдиний державний реєстр досудових розслідувань. Наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального Кодексу України.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини