Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 03:47:04

Голова ОДА ознайомився з роботою провідних підприємств легкої промисловості Прилуччини

19.06.2020   10:46Агенцiя

Голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко з робочою поїздкою відвідав Прилуки. Він перевірив хід реалізації програми «Велике будівництво» та ознайомився із роботою підприємств легкої промисловості.

Зокрема, побував на виробництві ТОВ «АЛІТОНІ», яке спеціалізується на пошитті взуття зі шкіри та синтетичних матеріалів для всесвітньовідомих брендів – DECATHLON, Grisport, Carhartt.

Керівника області ознайомили з роботою розкрійного та швейного цехів взуттєвої фабрики. Також він оглянув склад готової продукції та матеріалів.

Друге підприємство - ПрАТ «Прилуцька швейна фабрика», що входить до виробничої групи Olteks.

На фабриці йде активне виробництво спеціального та військового одягу, головних уборів. Відшивають одяг для Міністерства оборони України, Національної поліції України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України та інших військових формувань. Крім того компанія шиє якісний жіночий та чоловічий одяг: стильні пальта, жакети, куртки, тренчі. Працюють на замовлення відомих європейських брендів - Sandro, Zapa, Zadig&Voltaire тощо.

«На підприємстві реалізується масштабна інвестиційна програма, йде технічне переоснащення. За останні два роки на оновлення основних фондів було витрачено більше 10 мільйонів гривень. У грудні 2019 року фабрика пройшла «Соціальний аудит» компанії Benetton, на кінець 2020 року запланований аудит для замовника Lacoste. Для виробництва продукції під цим брендом підготовлені умови і обладнання для розширення виробництва та організації 200 нових робочих місць», - каже Андрій Прокопенко.

Починаючи з 2020 року на базі підприємства створено учбовий клас для підготовки професійних кадрів. Німецька навчальна програма за професією «швачки» триває 28 днів.

У ході зустрічей очільник області зустрівся з колективами обох підприємств, обговорив з керівниками основні проблеми та шляхи їх вирішення.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини