Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 04:32:54

Оперативники карного розшуку затримали іноземця, який перебував у міжнародному розшуку

17.06.2020   12:04Агенцiя

Зловмисник розшукувався правоохоронними органами Азербайджанської Республіки з 2019 року. Йому інкримінують вчинення крадіжки із заподіянням значної шкоди та вчиненою групою осіб за попередньою змовою. Згідно із законодавством Азербайджанської Республіки, йому загрожує до 10 років ув’язнення.

52-річний іноземець та його спільниця проникли до будинку потерпілого та викради золоті прикраси. Сума збитків становить близько 25 000 євро.

Фігуранту інкримінують відразу дві статті Кримінального кодексу  Азербайджанської Республіки - ст. 177.2.1 (Крадіжка групою осіб за попередньою змовою) та ст. 177.2.4 (Крадіжка із заподіянням значної шкоди). У 2019 році підозрюваного було оголошено у міжнародний розшук.

Співробітники Департаменту карного розшуку Нацполіції провели оперативно – розшукові заходи та встановили місце перебування розшукуваного. Зловмисник переховувався в одному із сіл Чернігівської області.

Сьогодні, 16 червня, його затримали оперативники   карного розшуку поліції Чернігівської області.

Наразі фігуранта доставлено до територіального підрозділу поліції для оформлення документів.  На батьківщині зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі.

Управління комунікації Національної поліції України

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.