Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 02:52:39

У Чернігівській ОДА привітали представників легкої промисловості з професійним святом

13.06.2020   08:48Агенцiя

Напередодні професійного свята працівників текстильної і легкої промисловості привітали у Чернігівській облдержадміністрації.

Почесні відзнаки кращим представникам галузі вручив заступник голови Чернігівської ОДА Олександр Савченко.

– Легка промисловість – провідна та перспективна галузь у нашій області. Вона охоплює понад 50 підприємств, майже 4 тисячі робочих місць. Торік Чернігівщина експортувала товарів легкої промисловості на 62 мільйони доларів, що становило майже 8% від загального експорту. Саме завдяки самовідданій праці ви змогли досягти високого рівня якості та визнання як в Україні, так і за її межами. Сьогодні держава дуже зацікавлена у розвитку вітчизняних товаровиробників та всіляко підтримує підприємства, – наголосив Олександр Савченко. Він побажав учасникам зустрічі стабільного розвитку їх підприємств, злагоди та добробуту.

Директор швейної фабрики «Елегант» Наталія Романовська та голова Наглядової ради взуттєвої фабрики «Берегиня» Ніна Бас також подякували всім присутнім за внесок у розвиток легкої промисловості.

Вітаючи колег з прийдешнім святом, Наталія Романовська підкреслила, що галузь області має багаторічну історію. Наприклад, «Елегант» цього року відзначає сторічний ювілей, взуттєва фабрика «Берегиня» — 75-річчя, «Сівертекс» – 50 років, «ТК- Стиль» – 25. Підприємства пережили багато змін та випробувань, цьогоріч також без них не обійшлось. Вперше зіткнулись з карантином, який вніс корективи в роботу як працівників, так і підприємств в цілому. Деякі швейні виробництва оперативно відреагували та перепрофілювались на пошиття захисних костюмів для медиків області.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток вітчизняної легкої промисловості та з нагоди Дня працівників легкої промисловості Почесною грамотою облдержадміністрації нагороджено:

Раєнок Катерину Петрівну – складальника верху взуття дільниці № 4 ПрАТ «Чернігівська взуттєва фабрика «Берегиня»;

Сетун Ганну Дмитрівну – завідувачку лабораторії технології та конструювання ПрАТ «Чернігівська швейна фабрика «Елегант».

Подяку голови обласної державної адміністрації вручили:

Віннік Світлані Євгенівні – швачці 4 розряду швацького цеху № 2, 2 потоку ПрАТ «Чернігівська швейна фабрика «Елегант»;

Головіній Ларисі Іванівні – обробнику тканини дільниці обробки тканини ткацько-оздоблювального виробництва ТОВ «ІТАЛТЕКС МЕРІНО»;

Гурській Оксані Євгеніївні – оператору чесального устаткування дільниці апаратного чесання та прядіння апаратно-прядильного виробництва ТОВ «ІТАЛТЕКС МЕРІНО»;

Кучерявій Валентині Володимирівні – швачці бригади № 4 швейного цеху ТОВ «Сівертекс»;

Лавровській Ганні Ігорівні – швачці 4 розряду ПрАТ «ВТПХВ «Ярославна»;

Люшневій Галині Володимирівні – складальниці верху взуття дільниці № 2 ПрАТ «Чернігівська взуттєва фабрика «Берегиня»;

Марченко Тетяні Володимирівні – комплектувальниці матеріалів, крою та виробів 3 розряду підготовчо-розкрійного виробництва ВП «ТК-Стиль» ТОВ «Текстиль-Контакт»;

Петришиній Ірині Вікторівні – начальниці експериментальної дільниці ВП «ТК-Стиль» ТОВ «Текстиль-Контакт»;

Полевод Раїсі Петрівні – провідному технологу з ткацтва ткацько-оздоблювального виробництва ТОВ «ІТАЛТЕКС МЕРІНО»;

Приходько Валентині Василівні – складальниці верху взуття дільниці № 9 ПрАТ «Чернігівська взуттєва фабрика «Берегиня»;

Прищепі Тетяні Костянтинівні – швачці 4 розряду швацького цеху № 1, 1 потоку ПрАТ «Чернігівська швейна фабрика «Елегант»;

Хачко Лесі Олегівні – головному технологу ТОВ «Сівертекс»;

Циганок Тетяні Іванівні – інженеру-технологу ТОВ «Сівертекс».

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини