Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 00:13:23

Укладено меморандум про співпрацю

12.06.2020   10:30Агенцiя

Директор Регіонального центру з надання БВПД у Чернігівській області Ірина Протченко та виконавчий директор громадської організації «MART» Руслана Бурова 10 червня підписали меморандум про співпрацю.

Метою меморандуму про взаємодію та співпрацю є організація скоординованої діяльності та покращення комунікації направленої на розбудову громадянського суспільства, захист прав людини та проведення інформаційно-роз’яснювальних заходів серед населення.

Задля реалізації цього меморандуму сторони домовились про такі напрями співпраці:
– визначення контактних осіб для проведення консультацій і розроблення пропозицій щодо спільної реалізації завдань та заходів, визначених цим меморандумом;
– проведення спільних заходів (робочих зустрічей, нарад, відео-конференцій в онлайн режимі тощо) для обговорення питань, пов’язаних з реалізацією заходів у рамах співробітництва;
– розробку та затвердження спільних планів роботи, в тому числі навчальних;
– спрямовання діяльність на всебічне інформування громадськості про співпрацю сторін у рамках меморандуму;
–  здійснення обміну відповідною інформацією з ініціативи або за запитом однієї зі сторін;

ГО «МART» – незалежна неполітична неприбуткова організація, яка бачить своїм завданням розвиток громадянського суспільства, навчання та просвітництво в сфері прав людини, моніторинг дотримання прав людини, відстоювання суспільних інтересів з використанням механізмів захисту прав людини. Підтримує всіма можливими законними засобами та захищає жертв порушень прав людини, допомагає їм домогтися справедливості. Розповсюджує інформацію щодо стану дотримання прав людини, сприяє укріпленню потенціалу організацій громадянського суспільства за допомогою експертної та ресурсної підтримки, навчання та партнерської взаємодії у діях на захист суспільних інтересів.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини