Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:37:57

Біля с. Ушня затримано двох браконьєрів з 17 кг незаконно добутої риби

11.06.2020   12:50Агенцiя

11 червня Чернігівським рибоохоронним патрулем в ході проведення рибоохоронного рейду на водоймах Менського району викрито два грубих порушення Правил рибальства.

Так, на озері поблизу с. Ушня місцевий житель виловлював рибу за допомогою сітки поріжної. В протизаконний спосіб порушник виловив понад 15 кг риби: лин –  35 екз., окунь – 10 екз., карась золотий (червонокнижний) – 6 екз., лящ – 4 екз. та карась сріблястий – 1 екз. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 7 012 грн.

На р. Десна, поблизу с. Ушня виявлено жителя с. Степанівка, який за допомогою сітки виловив 2 кг риби: по 2 екз. плітки, плоскирки і окуня та по 1 екз. судака та білизни. Завдано збитків у розмірі 1 037 грн.

На правопорушників складені протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП, які будуть направлені до Менського районного суду для винесення рішення про притягнення винних осіб до відповідальності. Санкція дано статті передбачає покарання у вигляді штрафу в розмірі від 340 до 680 грн, з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення, які є приватною власністю порушника та незаконно добутих водних біоресурсів.

Незаконно виловлену рибу та заборонені знаряддя лову вилучено.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини