Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 7 травня, 02:29:48

У Чернігові матеріальну допомогу від міста отримають 164 сім’ї з немовлятами

06.06.2020   13:08Агенцiя

У Чернігові кожна родина при народженні малюка отримує підтримку від міста. Виплати здійснюються в рамках Програми підтримки народжуваності.

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради 4 червня погодив черговий список таких сімей. Тож у червні одноразову матеріальну допомогу від міста на загальну суму 1,6 млн грн отримають 164 чернігівські сім’ї з немовлятами.

А саме:
    64 сім’ї - по 5 тис.грн на першу дитину – на загальну суму 320 тис.грн;
    79 сімей - по 10 тис.грн на другу дитину – на загальну суму 790 тис.грн;
    17 сімей - по 20 тис.грн на третю дитину – на загальну суму 340 тис.грн;
    2 сім’ї при народженні двійні - на загальну суму 60 тис.грн;
    1 сім’я при народженні трійні – на загальну суму 60 тис.грн;
    1 сім’я, яка взяла під опіку двох дітей, маючи власну дитину - на загальну суму 30 тис.грн.

Міська Програма розроблена за ініціативи чернігівського міського голови Владислава Атрошенка, і направлена на покращення демографічної ситуації в місті.

Матеріальна допомога при народженні видається батькам, які постійно проживають з дитиною та мають свідоцтво про її народження, а також зареєстровані в місті Чернігові.

Пакет документів, який розглядається комісією з попереднього вивчення питання надання допомоги при народженні, батьки подають до відділу звернень громадян Чернігівської міської ради (вул.Шевченка,9).

Нагадуємо, що звернутися за допомогою можна протягом року з дня народження дитини.

Програма підтримки народжуваності у місті Чернігові на 2017-2022 роки затверджена рішенням Чернігівської міської ради від 21.09.2017 року №23/VII-3 зі змінами №27/VII-6, №35/VII-15.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Чернігівщина на розвиток професійної освіти отримає від держави близько 22 млн грн 17:20

Цьогоріч чотири заклади професійної (професійно-технічної) освіти Чернігівської області беруть участь у державній програмі з оновлення майстерень – створення на базі профтехів навчально-практичних центрів (далі – НПЦ).

До чернігівського банку, де стався вибух, зробили підкоп із підвалу сусіднього будинку 17:17

"Цей підкоп зробили три тижні тому, десь так. І пісок в дитячому садочку під паркан поклали. Викликали поліцію, вони прийшли, подивилися, сказали, все добре і поїхали. І ось, будь ласка, нормально закінчилося. Коли вони виносили той пісок, невідомо", — каже Ніна.

Поліція розслідує обставини вибуху в приміщенні банку в Чернігові 11:21

Сьогодні близько 4-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про вибух у приміщенні банку в центрі Чернігова. Внаслідок вибуху сталася пожежа, будівля пошкоджена. Постраждалих людей немає.

Ремонт каналізаційного колектору на Масанах здійснять у травні 11:19

В суботу, 27 квітня, на ділянці вуличного каналізаційного колектору діаметром 600 мм по вулиці Незалежності,42, було виявлено декілька просідань асфальтобетонного покриття, що свідчить про порушення цілісності та герметичності трубопроводу який проходить у зазначеному місці.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:13

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж. Внаслідок цих подій постраждалих осіб не зареєстровано.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини