Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 1 травня, 13:17:45

Прилуцький район: під час ліквідації пожежі житлового будинку врятовано дві людини

27.05.2020   10:54Агенцiя

26 травня о 23:53 до Служби порятунку "101" у Прилуцькому районі надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку в с.Онищенків, що за 12 км від райцентру.

За викликом до місця події оперативно прибуло відділення 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 4 чоловік особового складу та 1 одиниці спеціальної техніки.

На час їх прибуття відбувалося горіння на даху будинку, а в оселі спостерігалося щільне задимлення, через що 47-річний господар та його знайома не могли самотужки покинути небезпечну зону.

Не гаючи часу рятувальники через вікно допомогли їм вибратись на зовні.

Надзвичайники о 00:20 пожежу локалізували та о 03:20 остаточно ліквідували. Вогнем знищено покрівлю та перекриття на площі 25 м. кв., стіни на площі 10 м. кв. Пошкоджено речі домашнього вжитку. Причина пожежі, яка ледь не призвела до трагічних наслідків, встановлюється.

УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Засуджено мешканку м.Києва за шахрайство

Засуджено мешканку м.Києва за шахрайство 11:11

Вироком Деснянського районного суду м.Чернігова 34-річну жительку м.Києва визнано винною у заволодінні чужим майном шляхом обману, за попередньою змовою групою осіб (ч.2 ст.190 КК України).

1 травня: цей день в Україні і світі

1 травня: цей день в Україні і світі 08:07

ДЕНЬ 798 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 798 RUSSIAN AGRESSION

Співпраця КП «Чернігівводоканал» з GIZ: серед проєктів – реконструкція водопроводу та передача нашому КП спецавтомобіля 15:22

На щотижневій розширеній нараді у міській раді 30 квітня обговорили питання щодо результатів співпраці комунального підприємства «Чернігівводоканал» з міжнародними партнерами, зокрема з німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Поліція розслідує обставини смертельної ДТП 15:19

Сьогодні близько 7-ї години ранку до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі неподалік від селища Березне Чернігівського району.

 Поліцейські Ніжина вилучили у місцевого мешканця зброю та боєприпаси

Поліцейські Ніжина вилучили у місцевого мешканця зброю та боєприпаси 15:17

Оперативники Ніжинського райуправління поліції під час санкціонованого обшуку в господарстві 54-річного ніжинця вилучили пістолети, гранату та набої.