Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 01:55:06

На Чернігівщині розмір щомісячної страхової виплати для постраждалих на виробництві зріс на 3,2%

26.05.2020   11:19Агенцiя

За чотири місяці поточного року середній розмір щомісячної страхової виплати поуправлінню виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області для осіб, які постраждали внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань, а також осіб, які мають на них право в разі смерті потерпілого, виріс на 3,2% та склав 1 963грн 92 коп.

Середній розмір щомісячної виплати для потерпілих на виробництвах вугільної галузі становить 3 233 грн 48 коп.

Нагадаю, що Фонд соціального страхування України здійснює страхування працюючих громадян на випадок травм і захворювань, отриманих під час виконання службових обов’язків. Зокрема, у разі стійкої втрати працездатності через виробничі причини здійснюються щомісячні страхові виплати, які компенсують втрачений заробіток залежно від ступеня втрати працездатності. Виплати фінансуються до повного відновлення працездатності або впродовж усього життя.

Станом на 01.05. 2020 року в Чернігівській області 3 195 таких осіб і членів їх сімей, які кожного місяця отримують від Фонду виплати. 297 з них – потерпілі на виробництвах вугільної галузі та їх родини.

Загалом, упродовж січня – квітня управлінням направлено 25,1 млн гривень на щомісячні страхові виплати потерпілим і їх родинам, з яких 3,8 млн гривень – на щомісячні виплати потерпілим шахтарям і членам їх сімей.

Олена Метлицька, заступник начальника Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини