Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 16:11:24

Кабмін міністрів пішов на нове пом'якшення карантину

13.05.2020   16:02Агенцiя

Він дозволив українцям пересуватися по вулицях групами до восьми людей.

Відповідну постанову було прийнято на засіданні уряду.

Як зазначив міністр охорони здоров'я Максим Степанов, попереднє рішення Кабміну про ослаблення карантину з 11 травня необхідно розширити. «Додали один момент за кількістю осіб, які можуть пересуватися. У нас було не більше двох осіб. Ми додали – не більше восьми осіб», - сказав він. Рішення буде доопрацьовано протягом декількох днів.

Уряд ще в березні ухвалив рішення про запровадження загальнонаціонального карантину задля запобігання поширення коронавірусу, який діє до 22 травня.

З 11 травня Кабмін зняв низку обмежень. Зокрема, дозволено діяльність з надання послуг громадського харчування на відкритих (літніх) майданчиках під відкритим небом за умови забезпечення дотримання відстані не менше 1,5 метра між місцями для сидіння за сусідніми столами і розміщення не більше двох клієнтів за столом (без урахування дітей у віці до 14 років), діяльності з надання зазначених послуг із здійсненням адресної доставки замовлень і замовлень на винос.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини