Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:08:24

У Чернігові демонтують ще 12 незаконних тимчасових споруд

25.04.2020   09:49Агенцiя

На засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради 23 квітня прийняте рішення, згідно з яким визначений черговий перелік тимчасових споруд, що підлягають демонтажу. До цього переліку включені 12 торгівельних кіосків.

На зупинках громадського транспорту “7-й мікрорайон”, “вул. Бєлова” по вулиці Бєлова, “вул. Пухова” по вулиці Пухова, “Школа № 12” по вулиці Доценка, “вул. Всіхсвятська”, “Ринок “Нива” з парної та непарної сторони вулиці Всіхсвятська, “О. Молодчого” по вулиці Олександра Молодчого, “Ремзавод” з парної та непарної сторони проспекту Миру, “вул. Малясова”, “Фабрика музичних інструментів” по вулиці Івана Мазепи розміщені торгівельні кіоски, термін оренди земельних ділянок під якими закінчився. Отже, зараз вони розміщені без законних підстав і підлягають демонтажу.

Як відомо, у Чернігові взятий курс на звільнення зупинок громадського транспорту від торгівельних кіосків і поетапне встановлення на всіх зупинках міста однакових прозорих павільйонів затвердженого зразка. Нові договори оренди землі для розміщення таких МАФів вже кілька років поспіль не укладаються.

Відповідно до рішення виконкому власникам цих тимчасових об’єктів встановлений строк добровільного демонтажу та відновлення благоустрою земельних ділянок – 7 календарних днів з моменту прийняття цього рішення. У разі невиконання власниками вимог щодо добровільного демонтажу у визначений строк, демонтаж проводитиметься контролюючим органом – комунальним підприємством «Муніципальна варта» Чернігівської міської ради.

Порядок демонтажу тимчасових споруд у Чернігові визначений в розділі 5 Правил благоустрою міста Чернігова, затверджених рішенням Чернігівської міської ради від 24 грудня 2019 року №49/VII-2.

Прес-служба Чернігівської міської ради  

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини