Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 08:23:19

Для обмеження поширення коронавірусної хвороби на території області планується робота трьох КПП

13.04.2020   10:25Агенцiя

Відповідно до рішення позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, задля обмеження поширення коронавірусної хвороби на території Чернігівської області планується робота трьох КПП.

Їх збираються встановити на ділянках доріг:
М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі у Кіптях (98-й км дороги);
М-02 Кіпті-Глухів-Бачівськ у Вертіївці (50-й км дороги);
Р-69 Київ-Вишгород-Десна-Чернігів перед в’їздом до смт Десна (76-й км дороги).

Службі автомобільних доріг у Чернігівській області доручено встановити відповідні знаки щодо зміни дорожнього руху в місцях розташування контрольно-пропускних пунктів на дорогах державного значення.

Нагадаємо, що з 2 квітня у Чернігівській області було обмежено рух транспорту із населеного пункту Комаріка, який визнано осередком спалаху інфекційної хвороби. В’їзд та виїзд здійснюється лише у напрямі із Комарівки - до траси Н-07. Для контролю діє контрольно-пропускний пункт. Транзитний рух через населений пункт припинено.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.