Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:34:04

Розпочато поточний середній ремонт дороги Р-83 на ділянці між Сновськом та Березною

08.04.2020   08:36Агенцiя

У Сновському районі стартували роботи з поточного середнього ремонту автошляху регіонального значення Р-83 Славутич-Любеч-Ріпки-/М-01/-Городня-/Н-28/- Сновськ-Корюківка-Семенівка-Костобобрів-Чайкине-/Н-27/.

Під’їзд до смт Березна на ділянці км 4 + 000 - км 15 + 500. Підрядна організація – ПрАТ «ШРБУ-82». Протяжність ремонтованого відрізку дороги складає 11,5 кілометрів.

Наразі вже працює техніка, що виконує підготовчі роботи. Встановлені відповідні попереджувальні знаки.

Дана ділянка автодороги дороги Р-83.Під'їзд до смт. Березна - IV категорії, має асфальтобетонне та чорно-щебеневе покриття. Ремонт тривалий час не проводився, нині спостерігаються такі дефекти покриття, як колійність, великі ділянки пучиноутворення, сліди неодноразового ямкового ремонту, викривлення поперечного профілю, місцями суцільні сітки тріщин.. Все це негативно впливає на безпеку дорожнього руху та комфортність проїзду. Інтенсивність туху автомобільного транспорту по цій ділянці складає понад півтори тисячі авто на добу. Дана ділянка дороги Р-83 поєднує міжнародну трасу М-01, національні автодороги Н-27, Н-28 та регіональну Р-65. Є перепускним маршрутом руху між міжнародними автомобільними КПП "Сеньківка", "Миколаївка", "Грем'яч", та рядом міжнародних залізничних контрольних пунктів пропуску, в тому числі КПП "Сновськ". З'єднує ряд адміністративних центрів - обласний і районні. Входить до державного туристичного маршруту "Намисто Славутича", забезпечує міжнародний автомобільний туризм. Також є соціально важливим об'єктом - шкільний маршрут і маршрут екстреної медичної допомоги.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини