Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 23:08:49

Поліція склала адмінматеріали на нетверезого водія, що потрапив у ДТП під Черніговом

24.03.2020   13:45Агенцiя

Поліцейські групи реагування патрульної поліції Чернігівського району зупинилися для надання допомоги біля автомобіля, що потрапив у ДТП. Швидко з’ясувалося, що водій автівки неушкоджений, зате п’яний.

Під час патрулювання сільської місцевості поблизу Чернігова поліцейські помітили автомобіль ВАЗ-21011, що з’їхав у кювет. Правоохоронці поспішили до автівки, яка застрягла у небезпечному положенні: адже всередині могли бути люди, постраждалі внаслідок ДТП.

Втім, всередині виявився лише водій, 32-річний житель приміського села. Ніяких тілесних ушкоджень у чоловіка не виявилося. Натомість він демонстрував явні ознаки алкогольного сп’яніння. У ході медичного освідування водія рівень алкоголю в його крові перевищив максимально допустиму межу більше ніж у 8 разів.

За фактом події поліцейські склали матеріали за статтями 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного чи іншого сп'яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Водієві загрожує штраф у розмірі 10200 гривень з позбавленням права керування транспортом на один рік.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.