Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:38:07

Вогнеборці під час ліквідації пожежі врятували 19-річну дівчину

24.03.2020   07:47Агенцiя

23 березня о 04:16 до Служби порятунку "101" у Носівському районі надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку, що у с. Ясна Зірка.

За викликом до місця пригоди оперативно прибули рятувальники 17-го Державного пожежно-рятувального посту м. Носівка У ДСНС України у Чернігівській області та вогнеборці пожежної команди підприємства "Агропрогрес" з с. Степові Хутори.

На той момент в одній із кімнат будинку відбувалося горіння та щільне задимлення. Рятувальники під час проведення розвідки у апаратах захисту органів дихання та зору, виявили та вивели з небезпечної зони 19-річну онучку господарки будинку. Дівчина не постраждала й від госпіталізації відмовилася.

Спільними діями вогнеборців пожежу о 04:39 було локалізовано, а о 06:20 остаточно ліквідовано. Вогнем знищено перекриття на площі 10 кв.м, пошкоджено покрівлю та майно господарки.

Причиною виникнення загоряння послужило порушення правил пожежної безпеки при експлуатації нагрівальної печі, зокрема впритул до неї знаходились спалимі речі, які згодом і зайнялися.

УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини