Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 20:55:26

Про дезінфекцію в Чернігові сміттєвих контейнерів і режим роботи АТП-2528

19.03.2020   08:38Агенцiя

Прибирання міста і вивезення сміття в Чернігові під час дії обмежувальних заходів забезпечать. КП АТП-2528, яке відповідає за це, роботи не припинятиме.

Уся техніка і працівники, задіяні безпосередньо в підтриманні санітарного стану міста, будуть виконувати свої обов’язки як і раніше.

До речі, нещодавно в соцмережах і змі поширилося відео про те, як у Чернігові за допомогою спеціального обладнання і з використанням миючих і дезінфекційних засобів обробляють сміттєві контейнери на вулицях.

Як роз’яснив керівник КП АТП-2528 Руслан Волок, це не разові дії у зв’язку з загрозою небезпечного вірусу, а звичайна планова робота підприємства для підтримання чистоти контейнерів. Таке їх миття відбуватиметься систематично, планово кожен контейнер на сміттєзбиральних майданчиках міста оброблятиметься таким чином раз на два місяці.

***

Разом з тим, абонентський відділ АТП2528, згідно з розпорядженням міського голови, до 3 квітня 2020 року призупиняє особистий прийом споживачів послуг на території підприємства.

Обслуговування чернігівців буде здійснюватись в дистанційному порядку. Довідки за телефонами:
абонентський відділ – 61-00-97, 61-00-87
диспетчерська – 3-14-70
менеджер по роботі з клієнтами – 95-82-27
бухгалтерія – 94-00-27
приймальня – 93-33-23

e-mail:

atp2528cn@ukr.net
abon-atp2528@ukr.net
ktpbuhg@ukr.net

За інф. КП АТП-2528

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.