Художниця з Чернігівщини налагодила виробництво шоколаду без цукру
Шоколад без цукру вже давно не тільки реальність, але і популярна смакота української художниці Оксани Труш з Ніжина, засновниці власного бренду.
Замість цукру вона використовує не менш солодкий, але набагато корисніше мед зі своєї пасіки. Оксана виробляє до 15 різновидів шоколаду (в залежності від сезону) і всі ці смаколики без цукру.
Найбільш популярний – шоколад з сушеною вишнею. Дітям більше до смаку з журавлиною. Чоловіки вибирають з перцем чилі та солоненький з фісташкамі.
В шоколаді з ягодами є та сама кислинка, яка дуже цікаво відтіняє смак самого шоколада. Майстриня виготовляє і чисто чорний шоколад і шоколад без глютену.
«Шоколад без цукру часто замовляють магазини, які орієнтуються на чисто веганські харчування, оскільки він без рослинних жирів», – каже Оксана.
Останні новини Чернігівщини
Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:25
Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 3 дорожньо-транспортні пригоди та 1 пожежу. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 3 особи постраждали.
13 листопада: цей день в Україні і світі 09:04
День 1358 Російська агресія - Day 1358 Russian aggression
Екологічне виховання – шлях до збереження природи для майбутніх поколінь: брифінг у Чернігівський ОВА 15:28
Екологічне виховання – один із важливих напрямів діяльності Департаменту екології та природних ресурсів ОДА. Про це сьогодні розповіла заступниця директора Департаменту Віталіна Синіговець на брифінгу в медіацентрі ОВА.
Шукала легкого заробітку в Інтернеті та втратила майже 73 тисячі гривень: поліція Чернігівщини застерігає громадян від шахрайських схем 15:24
Поліція закликає громадян не довіряти заманливим оголошенням в інтернеті про «легкий заробіток»: ставити «лайки» та викупати віртуальний товар, «дивитися відео і заробляти» тощо.
У Ніжині запрацював третій на Чернігівщині офіс «Зроблено в Україні» 15:19
Відкрили його сьогодні на базі місцевої філії Чернігівського обласного центру зайнятості.