Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 18:09:12

Чернігівська ОДА проводить конкурс на пасажирські перевезення

06.03.2020   11:21Агенцiя

Чергове засідання Конкурсного комітету з організації пасажирських перевезень на автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі області, відбулось 5 березня в Чернігівській облдержадміністрації.

До складу комітету входять керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, контролюючих органів, представники громадських організацій.

Засідання провів заступник голови ОДА Олександр Савченко, який є головою Конкурсного комітету. Також у заході взяв участь перший заступник голови ОДА Віталій Загайний.

На засіданні були представлені пропозиції 18 перевізників. Один з них подав заяву про відмову від участь у конкурсі.

Тепер триватиме перевірка поданих перевізниками документів, після чого відбудеться чергове засідання Конкурсного комітету. Про дату та час його проведення учасники та громадськість будуть повідомлені додатково.

Окрім того, під час заходу члени комітету звернулись до заступників голови ОДА з проханням сприяти вирішенню питання припинення нелегальних перевезень в області.

– Ми зацікавлені в тому, щоб нелегалів на маршрутах не було і всі працювали у рівних умовах. Найближчим часом проведемо засідання Міжвідомчої робочої групи з питань функціонування ринку автомобільних пасажирських перевезень, щоб спільно з контролюючими та правоохоронними органами, а також представниками громадськості активізувати роботу щодо недопущення нелегальних перевізників на маршрути, – зауважив Віталій Загайний.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини